Kom igång!
1. Öppna kameran i din telefon
2. Scanna QR-koden med kameran
3. Klicka på länken för att hämta appen
QR download app

Om oss

Vi startade Medalla 2020 med målet att göra det enklare för vårdenheter att hitta rätt medarbetare och bidra till att vårdkollegor ska känna sig tryggare när de väljer arbetsplats.

Idag krävs ofta mer än en traditionell platsannons för att personal inom vården ska våga ta steget och byta arbetsplats. Det behövs oftast tillförlitlig information om hur det faktiskt är på den nya arbetsplatsen, med rimlig arbetsmiljö och goda förutsättningar att trivas långsiktigt.

Ingen arbetsplats är perfekt men alla sökande uppskattar en bättre förståelse för hur det är på den nya arbetsplatsen. Vår övertygelse är att de bästa ”rekryterarna” är ambassadörerna på en arbetsplats. Det är utgångspunkten för Medalla - en plattform där vårdgivare kan ge en genuin känsla för sina arbetsplatser och få direktkontakt med sökande.

Medalla i media

Sveriges Ynge Läkares Förening

”Tror man starkt på något är det svårt att inte driva det vidare”, berättar läkaren och entreprenören Pauliina Ikonen Victorsson. Med sin tjänst Medalla vill hon skapa mer transparens för arbetstagare inom vården och hållbar rekrytering för arbetsplatser. Läs hela artikeln

Kärnvärden som formar Medalla

values-integrity-for-you

Integritet för vårdkollegor

Medalla värnar om identiteten för vårdpersonal. Vårdpersonal är alltid anonyma när de ger inblick.

Values-correct-information

Korrekt information

Medalla gör sitt yttersta för att säkerställa tillförlitligheten i de inlägg och information som publiceras och delas av Medallas användare på Medalla-appen.

Values-Security

Trygghet

Du som arbetar inom vården ska alltid känna dig trygg att Medalla står på din sida. Vi vill bidra till att dela information om och lyfta välfungerande arbetsplatser inom vården.

Values-good-service

Lyhördhet och god service

Vi på Medalla är lyhörda för  kommentarer från vårdpersonal och utformar våra tjänster baserad på det.

Vill du veta hur Medalla kan hjälpa din arbetsplats?