Vårdgivare

Medalla kollegor

Trivs teamet ihop och har tillräckligt med resurser är inget för svårt eller utmanande

March 21, 2022
Medalla kollegor

Vem är du?

Jag heter Pauliina o är en nyfiken, lite hypersocial (enligt min man) optimist (enligt mig realist) och har svårt att låta bli sprida information till kollegor och vänner om diverse saker. Ska du resa till Rawa-ön eller börja en ny tjänst i Sollefteå så delar jag mina kontakter och varmaste rekommendationer. Arbetar som specialistläkare inom psykiatri.


Varför startade du Medalla?

Jag brinner för vårdfrågor, vårdutveckling och trivsel på arbetsplatsen. Arbetar med multimodalrehabilitering för patienter med utmattningssyndrom och dessvärre träffar numera ofta patienter som arbetar inom vården. Har träffat kollegor som inte mått bra på sina arbetsplatser och vill hindra att fler väljer att byta yrke. Jag har själv hittat mina samtliga arbetsplatser via rekommendationer från kollegor och haft glädjen att arbeta med fantastiska, kreativa och strukturerade team. Vårdpersonalen har så mycket kompetens både när det kommer till det kliniska patientarbetet men också organisatorisk utveckling och hur man hittar nya bra kollegor. Kollegor kan hjälpa och stötta varandra. Trivs man ihop som team och har tillräckligt med resurser så är inget för svårt eller utmanande.


Vad gör du när du inte jobbar?

Sjunger och leker med mina två döttrar. Snickrar och röjer tillsammans med min man vid stugan i Värmland. Umgås gärna med vänner och också släkten i Finland.

Pauliina Ikonen Victorsson

Läkare

VD, Medalla

Link to author page

Pauliina är medgrundare och vd för Medalla samt är specialistläkare i psykiatri.

Få inblick i arbetsmiljön på olika arbetsplatser - direkt från vårdkollegor.