Nyheter

Medalla kollegor -Välkommen Simon!

Underlätta vardagen och yrkessituationen för kollegor inom vården.

March 21, 2022
Medalla kollegor -Välkommen Simon!

Vem är du?

Mångsysslande hälsopedagog och läkare som inspireras av de som tänker stort och försöker lära ut det jag lär. Mår bra av att se andra göra bra ifrån sig och ställer gärna till med kalas. Jag tror att fler proaktiva tag i vården skulle gynna alla och är övertygad om att digitala hjälpmedel i och för vården är här för att stanna.


Varför engagerar du dig i Medalla?

Jag ser verkligen ett brådskande behov av verktyg som underlättar vardagen och yrkessituationen för kollegor inom vården. Det är en vardag som förändrats kraftigt för den nya generationen läkare och där har utvecklingen av hjälpmedel och möjligheten att tillmötesgå kollegornas behov halkat efter. Då upplevelsen många gånger är att digitalisering och snabbfotad assistans kommer på efterkälken via offentliga kanaler, valde jag istället att engagera mig i Medalla då jag vet att teamets hjärta är på rätt plats och att teamet bakom kan realisera detta verktyg på ett bra sätt.


Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar och inte är med nära och kära håller jag igång med en del olika projekt som ofta inte är avlönade, så det får man väl ändå räkna in här. ;) Där är kanske det mest tidskrävande en podd som jag driver. Sen idrottar jag gärna så ofta jag hinner.

Simon Körösi

läkare, Medalla

Link to author page

Medgrundare och produktansvarig

Boka kostnadsfri demo.